Zoeken naar verzorgen van konijnen

   
 
verzorgen van konijnen
 
Als een konijn geboren is: wat gebeurt er daarna?
Konijnen kunnen goed samen gehuisvest worden maar door seksueel gedrag van konijnen onderling kan onrust ontstaan. Ook is er het gevaar dat je ongewenste nakomelingen kunt krijgen! Twee konijnen samen naar een nieuw huis.: welke combinatie is dan aan te raden?
Dit is waarom konijnen met zijn tweeën horen Ik wil konijnen.
Evy 30 april 2018 om 1253: Antwoorden. Heel goede site om mensen beter te doen nadenken en konijntjes beter te laten verzorgen! Wel een opmerking: ik heb wel vaker 2 ongecastreerde mannetjes en 2 ongestereliseerde voedsters bij elkaar geplaatst en is eigenlijk NOOIT fout gegaan. Ze hebben natuurlijk wel genoeg ruimte nodig dat het geen strijd wordt Ik heb wel een kieskeurig voedstertje gehad dat niet zo gesteld was op soortgenootjes en toch ook kunnen koppelen met een ander voedstertje. Lisa 12 mei 2018 om 0526: Antwoorden. Ik heb een vraag: wij willen nog konijnen in een buitenhok en we willen dan twee Hollanders, past dat in een buitenhok van twee verdiepingen?
Zorg jij goed voor je konijn? Sophia-Vereeniging.
Als je minder dan 10 punten hebt gehaald, dan moet je nog veel leren over het verzorgen van konijnen. Bij 10 tot en met 19 punten weet je al best veel over konijnen, maar had je ook een aantal vragen fout.
Poezenwoef Mobiel kapsalon en dierenhotel Antwerpen Konijnen.
Wij vangen ook konijntjes en cavias op. Wij hebben hiervoor ruime hokken voorzien met een buitenren van 2 meter op 155, meter en een tochtvrije binnenruimte van 1 meter op 055, meter. Wij zorgen voor de verzorging en het reinigen van het hok.
konijn.
producten producten producten. Onkruid en mos. Planten voor binnenshuis. Planten voor moestuin. Planten voor siertuin. Potgrond en bodembedekkers. Serres en kweekbakken. Tuinhuizen en opbergers. Gebak en dessert. Onderhoud en reiniging. promo promo promo. Lege potjes actie. tuinmeubelen en terras. Meest gestelde vragen. Zelf brood bakken. meest gestelde vragen. onkruid en mos. planten voor binnenshuis. planten voor moestuin. planten voor siertuin. potgrond en bodembedekkers. serres en kweekbakken. tuinhuizen en opbergers. gebak en dessert. onderhoud en reiniging. Lege potjes actie. Advies voor jouw konijn. mijn nieuw konijn. de leefomgeving van mijn konijn. de juiste voeding voor mijn konijn. de verzorging van mijn konijn.
Kidsclub Konijn alles over konijnen verzorgen konijnen.
Hieronder hebben we wat belangrijke weetjes voor je neergezet over het verzorgen van je konijn, wat hij moet eten, wat voor huisje het beste voor hem is. Snuffel maar eens even rond, wie weet steek je er wat van op. Wat eet en drinkt mijn konijn? Neem hier eens een kijkje. Wat voor hok en hoe hou ik het schoon? Neem hier eens een kijkje. Moet ik mijn konijn kammen? Neem hier eens een kijkje. Ohjee, hij heeft lange nagels, en nu? Lees het hier. Heb jij een leuke foto van je konijn? Vind jij het leuk als die hier in de konijnenhoek komt? Stuur dan je foto in! Stuur deze dan op naar dit emailadres en ik zal er voor zorgen dat hij zo snel mogelijk in de konijnenhoek komt! Herplaatsers van Konijnen.
Verzorging van konijnen World Animal Protection Nederland.
Anders dan andere huisdieren houden konijnen ervan om met rust gelaten te worden. Als het konijn aandacht van mensen wil, komen ze vanzelf naar je toe. Een konijn tegen zijn zin oppakken en knuffelen zorgt voor stress! Konijnen moeten niet alleen gehouden worden: ze hebben gezelschap nodig. Het beste gezelschap voor je konijn is een ander konijn. Het beste kun je dan een vrouwtje en een gecastreerd mannetje nemen. Langharige konijnen moeten regelmatig geborsteld worden om te zorgen dat ze geen klitten krijgen. Het is ook een goede manier om te kijken of de vacht nog in orde is. Schaf overigens bij voorkeur geen langharige konijnen aan: deze dieren zijn doorgefokt om een lange vacht te krijgen en dat komt hun welzijn niet ten goede. Door je konijnen regelmatig te verzorgen, zorg je ervoor dat je huisdier gewend raakt aan aanraking.
Konijnen aanschaffen en verzorgen advies van HORNBACH.
Konijnen aanschaffen en verzorgen. Konijnen zijn dé klassieke huisdieren. Wilde konijn graven tunnels, wonen in groepen en planten ze zich graag voort. Mooi en overvloedig: een vrouwtjes konijn voedster kan maximaal 10 x per jaar 10 baby's' krijgen. Als je thuis geen konijnengroothandel wilt, let er dan op met wie je ze samen in een kooi zet. Als je zeker safe wil zijn, geef je langorige vriend een cavia als kamergenoot. Hier vind je alle informatie over het aanschaffen en verzorgen van je konijn.
Houden en verzorgen van konijnen.
Home Home E Sitemap Blog Techniek Contact Zoek. Houden en verzorgen van konijnen. Veel kinderen willen graag een konijn, maar wist u dat konijnen wel 10 jaar oud kunnen worden? Ook zijn konijnen zijn niet graag alleen, ze hebben gezelschap nodig.
Konijnen hebben.
We hebben ook nog shampoo voor konijnen, deze gebruik je natuurlijk bijna nooit. Een gewoon konijn hoeft niet gewassen te worden tenzij deze onder de diaree zit, oud is en vaak een vieze kont heeft, in een periode van blaasontsteking, blaasgruis, verlamd zijn etc.
Verzorging en huisvesting van konijnen Dierenarts Rogiest.
Houd wel rekening met de verschillende voedingsbehoeften van beide diersoorten. Verzorging van de vacht. Konijnen verzorgen hun vacht door zich dagelijks te likken. Er kunnen dan veel haren in de maag en darmen terecht komen waardoor er problemen kunnen ontstaan.
Buitenkonijnen: verzorging in de winter Pets Place.
Suiker is schadelijk voor de darmflora van het konijn. Konijn en strenge vorst. Als het harder gaat vriezen dan 10 graden, met ook nog eens een snijdende oostenwind, kun je je konijn het beste in een vocht en tochtvrije schuur of garage zetten. Zorg er dan wel voor dat er in de schuur of garage geventileerd kan worden zodat er voldoende frisse lucht én licht naar binnen komt. Is dit geen mogelijkheid? Zorg er dan voor dat je konijn diep in het stro kan wegkruipen. Je zou ook een kruik in het hok kunnen leggen. Let wel op dat deze kruik niet al te warm is, en dat deze onder het stro ligt zodat je konijn er gemakkelijker op gaat liggen. Konijnen zullen in de winterkou ijskoude oren hebben.

Contacteer ons