Op zoek naar konijnen asiel?

   
 
konijnen asiel
 
Erkende asielen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Dierenasiel Ganzeweide vzw. 058 31 40 08. Vzw Nally's' Papegaaien Opvang. 0486 60 62 84. Hoop voor Zwervertjes. 0499 81 81 47. Honden en katten. Dierenasiel Folyfoot VZW. 0477 74 13 04. Honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen, andere. Helping Dogs Vzw.
Een nieuwe kans voor ieder dier Dierenasiel Leiestreek.
Dierenasiel de Leistreek heeft als doel een nieuwe kans te bieden aan alle dieren uit de regio. Het dierenasiel vangt jaarlijks zo'n' 2000-tal verloren, achtergelaten en verwaarloosde dieren op. De werking is voornamelijk afhankelijk van steunende leden, giften, legaten, sponsoring en vrijwilligers. dieren jaarlijks in ons asiel.
VZW Het Knabbelthuisje Konijnen en knaagdierenopvang.
Asiel voor konijnen en knaagdieren. Op onze facebookgroep posten wij berichtjes met nieuws over de opvang, neem zeker een kijkje en wordt lid van onze facebookgroep! Belangrijk voor AL WIE LANGSKOMT! Op onze site staat vaak alle info die je nodig hebt.
Home.
Welkom op de website van Stichting Konijnenopvang Joy! Stichting Konijnenopvang Joy is gevestigd in Kolham Groningen en biedt opvang aan konijnen. Wij vangen zowel afstandskonijnen als gevonden konijnen op. Nadat de konijnen gecastreerd, ingeƫnt en gechipt zijn zoeken we weer een goed baasje voor ze.
De Konijnenherberg De Konijnenherberg.
Ik probeer mijn kennis op jou over te dragen zodat je ervoor kunt zorgen dat je konijnen zo lang mogelijk gezond blijven! Ook wanneer je vragen hebt over de voeding van je konijnen en je konijnen zijn hier niet geadopteerd, kun je hierover consult vragen.
Dierenasiel Canina VZW Dieren zonder kansen.
Franske, Ziva en Sloes zijn de beste vrienden! In het asiel komen ook regelmatig verloren gelopen/gedumpte kippen en hanen binnen. Deze haan met zijn chickies zijn inmiddels vaste bewoners geworden. Een dertigtal konijnen kwamen vorig jaar binnen in het asiel.
Animal Home Zoetermeer Konijnen en cavia opvang.
Het is op de eerste plaats heel belangrijk dat u goed. Alles over konijnen. Tamme konijnen zijn ontstaan uit wilde konijnen. Soms werden konijnen gehouden om de vacht en soms om het vlees. Nog later werd het konijn vooral een gezelschapsdier.
Opvang Safira.
Gelieve voor afstand steeds contact op te nemen met het dichtsbijzijnde asiel. Wij kunnen enkel dieren aannemen die in de regio Oostende zijn gevonden. Voor elke afstand vragen wij een afstandsbijdrage. Wij werken samen met Het Blauwe Kruis van de Kust, het VOC Oostende en het asiel van Knokke Heist.
Home Het Knagertje.
Het Knagertje is een stichting waarvan de vrijwilligers zich al sinds 1996 op een professionele manier volledig inzetten voor knaagdieren en konijnen. Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar.
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Lees meer over uw konijn uit het asiel Dierenhulpverlening Woerden.
Geef het dier in eerste instantie hetzelfde voedsel als het in het asiel gewend is. Als u het konijn aan ander voedsel wilt laten wennen, bouw dit dan langzaam op. Wat te doen met kleine kinderen? Kinderen vinden konijnen hartstikke leuk en pakken ze graag op, echter een konijn vindt het helemaal niet leuk om opgepakt te worden.
Asiel houdt tijdelijk alle konijnen bij zodat ze niet op het. Deurne Gazet van Antwerpen.
Maak van Deurne jouw startgemeente! Asiel houdt tijdelijk alle konijnen bij zodat ze niet op het kerstmenu belanden. 23/12/2016 om 0300: door sobu. Opvallende maatregel in dierenasiel Socio vzw in Deurne: tussen half december en half januari kunnen geen konijntjes of kippen geadopteerd worden, om te voorkomen dat ze zouden eindigen op het kerstmenu. We doen dat sinds een vijftal jaar, zegt voorzitter Henrie Vandenbossche. Momenteel krijgen we geregeld telefoontjes om konijntjes te adopteren, maar we doen het niet. En andere jaren zien we dat er op 15 januari dan toch minder terugbellen om er daadwerkelijk eentje te komen ophalen. Echte verhalen van adoptiekonijntjes die worden opgegeten hebben we gelukkig nog niet, maar als preventieve maatregel kan het geen kwaad. In het Nederlandse Rijnmondgebied zijn ze nog strenger: daar zullen enkele controleurs steekproefsgewijs checken of de beestjes die nu geadopteerd worden, na de feesten nog leven. Lees meer nieuws uit Antwerpen. Zeven Antwerpse adressen: frietjes van de frituur. Topdagen op de Boekenbeurs en negen andere tips voor het weekend.

Contacteer ons