Meer resultaten voor dwergkonijnen kweken

   
 
dwergkonijnen kweken
 
Konijnen zijn de nieuwe katten. Maar past het beestje wel bij jou? Familie Nina HLN.
De kleintjes knuffelen deze pluizige beestjes graag, maar dit maakt de konijnen bang. Daarom is het belangrijk om kinderen goed op te voeden en leren om te gaan met een konijn. Versmachtende knuffels kunnen het huisdiertje met een trauma opzadelen, wat tot gedragsproblemen kan leiden.
homepage.
De oplossing voor dit probleem is castreren. Hoe kun je zien of een konijn een ram of een voedster is? Je houdt het konijn met de rug tegen je aan, het is dan wel belangrijk dat de onderkant van het konijn met de hand wordt ondersteund.
Konijnen fokken wikiHow.
Gebruik geen konijnen die familie van elkaar zijn om te fokken, inteelt veroorzaakt namelijk allerlei problemen. Als je konijn in het verleden een probleem heeft gehad moet je een dierenarts raadplegen om te vragen of je dit dier wel kunt gebruiken om mee te fokken.
Konijnentuin Agiora voor het Welzijn van het Konijn.
De stichting voor mensen met een hart voor konijnen! Deze Stichting heeft tot doel: het bevorderen van het welzijn van, en vergroten van kennis over, konijnen die als huisdier of anderszins gehouden worden en begrip te kweken voor het karakter van dit dier.
fokken voor vlees met dwergkonijn? Dierenforum.
Nu de nieuwigheid er wat van af is, wordt het onderhoud echter meer aan meer aan mij overgelaten Ik zou graag dit konijn laten kweken met een ander konijn nog aan te schaffen voor het vlees. Het dwergkonijn is een mannetje heb ik al gecontroleerd.
Het konijn Dierenarts Liesbet Caeyman.
Brandnetels zijn ook geschikt om gedroogd als hooi te geven, gemengd door het gewone hooi. Groenten die niet gegeven mogen worden zijn prei, ui, bieslook, bonen, erwten, mais, vaste kool, spruitjes, aardappelen Veel klaver geeft ook problemen, net zoals veel nat gras.
Konijnen fokken Dier en Natuur: Huisdieren.
Weet u bijvoorbeeld dat u een konijn gewoon zindelijk kunt maken. Maak je konijn gelukkiger met speelgoed Konijnen zijn sociale, gezellige en vrolijke dieren. Daarom kiezen mensen vaak snel voor een konijn als huisdier met de. Coccidiose bij konijnen Coccidien zijn eencellige parasieten.
Konijn Spreekbeurten.info.
Als de mensen konijnen gingen kweken en als huisdieren te houden werden de konijnen groter en zwaarder. Toch zou het duren tot omstreeks midden vorige eeuw eer men zich doelbewust ging toeleggen op het fokken van nieuwe rassen en kleurschakeringen.
Konijnenboek.be.
Totaal verzendkosten Te bepalen. Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen. Het konijn in d'n' oorlog. Alice in Wonderland. Lap de haas. De familie Konijn. Broer Konijn II. Het blauwe konijntje. Klein Konijn I. Klein Konijn II. Knip en Knijn.
Konijn voortplanting A7 Noord Dierenartsen.
De konijnen zullen eerst wat rond hupsen in het hok en daarna zal de dekking volgen. De ram bijt hierbij in de nek van de voedster, dit is normaal. Bij konijnen is één dekking meestal genoeg om het konijn drachtig te maken.
Konijnen fokken Preppers.nl D Nederlandse Preppers community.
Oorspronkelijk geplaatst door AWOL Wat mij overigens doet afvragen MENTION838CityPrepper/MENTION waarom je zou kiezen voor konijnen terwijl je met deze resources ook kippen zou kunnen houden en kweken en niet het probleem hebt van te mager vlees als je er volledig op terug moet vallen.
Soorten konijnen houden tips fokken van konijnen aankoop.
Aan de slag. Weetjes en overige. Recepten met kruiden. Kruidenweetjes en tips. Recepten met groenten. Tips en weetjes. Zelf kweken en oogsten. Recepten met fruit. Snoeien en tips. Bollen en knollen. Bijen en hommels. Muggen en vliegen. Muizen en ratten.

Contacteer ons